Redaktion för Fauvebladet

Vi kallar oss för “redaktion”. Ordet kanske väcker tankar om att vi sitter på en massa erfarenhet och kompetens kring tidningsskapande men så är inte fallet. Vi är några medlemmar i klubben som tycker att Fauvebladet är en viktig del av klubbens verksamhet och som utifrån detta valt att engagera oss. Fauvebladet är något konkret som varje medlem får utifrån sitt medlemskap och som berättar om vad som händer inom klubben.

Fauvebladet är också ett verktyg för att vi som klubb ska kunna skapa en samhörighetskänlsa. Vi är en liten klubb i ett avlångt land där vi sällan har en chans att träffas. Därför är vår ambition att vi genom Fauvebladet ska minska avståndet mellan oss som medlemmar.

Alla vi som jobbar i “redaktionen” gör det på vår fritid och det innebär att vi inte har obegränsat med resurser till vårt förfogande. Vi tar därför tacksamt emot hjälp från alla er andra. Har ni en intressant idé till en artikel, en rolig berättelse utifrån ert fauveägande, en jakthistoria eller något annat ni vill dela så är ni mer än välkomna att höra av er och att bidra!

Vi vill även gärna få hjälp med att skapa ett bildarkiv att använda i Fauvebladet och på vår hemsida. Har du bra bilder som du kan tänka dig att dela med dig av så skicka gärna dessa till oss. Vi vill framför allt ha bilder på fauvar i olika aktiva situationer såsom jakt, eftersök, träning, trimning osv. Bilderna ska helst vara av god kvalitet så att de fungerar i tryck.En tumregel gällande kvalitet är att de är på minst 1MB om de ska fungera i tryck.

Hjälp oss att göra Fauvebladet till den medlemstidning som du vill den ska vara!

Pernilla Fauhlér

pernilla.fauhler@selmaspa.se

Artiklar och bilder.