Ordförande
Per-Erik Pettersson
Eskilstuna, Södermanland
Tel: 073-6236907
Mail: pelleaelg@hotmail.com
Jag är en levnadsglad hundmänniska som bor på en liten gård utanför Eskilstuna där vi även föder upp Fauvar och Gråhundar under namnet Fiskåfjällets kennel. Jakten är det primära för mig och har varit yrkesjägare under många år men arbetar numera med asfaltstillverkning på NCC, brukar ändå få ihop drygt 200 dagar med bössa och hundar i skogen. Kontrakterad inom NVR i flera län  & Länsstyrelsen samt en del kontrakt med jaktlag gör att eftersöken blir rätt många och hundarna får arbeta året om samtidigt som även jag får lära mig nya saker dagligen. Vad gällande hundarna så finns det nog inte något roligare än att knäcka koden och få till en arbets/jaktduglig hund som man får många lyckliga år med.

Vice Ordförande
Bernt Söderman
Östersund
Tel: 070-5925300
Mail: bernt.soderman@telia.com
Jag bor i Ås utanför Östersund. Mitt hundintresse började med schäfrar och engagemang inom brukshundklubben som domare och lärare i hundtjänst. Intresset övergick mer och mer mot jakt och på hundsidan blev det först weimaraner och sedan också Basset Fauve de Bretagne. Jag har tillsammans med min fru Eva Prästskogens kennel.

Kassör 
Erica Dereman Grybäck
Vollsjö, Skåne
Mobil: 0733-78 16 85
Mail: erica.d.gryback@gmail.com
Jag är utbildad tandtekniker men arbetade de sista åren i yrket  med administration och utbildade mig sedan inom adm./ekonomi. Har Engsbrons Kennel tillsammans med min man Johan. Vi köpte vår första Fauve 2015, Cheyenne, har därefter importerat flertalet ifrån Frankrike för att skapa en grund till vår avelsbas. Idag har vi sju hundar i stallet.
Min erfarenhet av kennel livet är relativt nytt men är uppväxt med tax. Spännande och rikt på erfarenheter är livet med våra underbara hundar.
Är förtrogen med föreningslivet och har varit kassör i flera föreningar innan detta spännande uppdrag.

Christina Forsgren

Sekreterare och ordinarie ledamot
Christina Forsgren
Söråker
Tel: 073-8448994
Mail: info@forsgrenens.se
Jag bor i söråker, 3,5 mil norr om Sundsvall. Jag har Forsgrenens kennel, är drev-provsdomare sedan 2017 och jagar älg och småvilt så mycket som det går. Vi har två fauvar och två jämthundar hemma och meriterar våra hundar i viltspår och går drevprov. Försöker också inspirera våra valpköpare att göra detsamma. Det är viktigt för vår ras och för ett sunt avelsarbete tycker jag.

Ordinarie ledamot
Annelie Kling
Braås, Småland
Tel: 0474-307 55
Mail: kennel.mylords@netatonce.net

Ordinarie ledamot
Fredric Zetterheim
Sävsjö, Småland
Tel: 076-326 76 01
Mail: zetterheim@gmail.com
Jakt -fiskeintresserad sportnörd från Sävsjö, Småland. Haft Fauve sedan 2010 och har idag 2 tikar. Arbetar som säljare av hårdträ till möbel och snickeri. Styrelsemedlem sedan 2015.

Ordinarie ledamot
Anette Nilsson
Hajom, Marks kommun
Västra Götalands län
0320-420 58
070-69 93 943
Mail: nordmarkenhunters@hotmail.com

Jag har levt med hundar hela mitt liv. Växte upp med Collie gick sedan över till bruksraser. Tävlade i lydnad i många år. Senare tog jaktintresset över, var med maken och släppte hund och satt i timmar och lyssnade på drev. Tog jägarexamen och blev fast. Jagar med stövare, drever, tax och har nu skaffat Basset Fauve som vi inte en dag har ångrat. En underbar ras. Glad, tillgiven med en otrolig motor i sig. Nimrods Astrakan är fortfarande ung men visar redan goda tecken. Jag är viltspårsdomare under Västsvenska Taxklubben och sitter där som kassör. Har även en stor passion för hundutställning och tycker att det exteriöra är en viktig del i hundaveln.

Suppleant
Roger Svensson
Sturkö, Karlskrona
Blekinge Län
Mobil: 076-869 68 80
mail: ryamarkens@hotmail.com

Jag har alltid haft ett stort intresse för jakt. Köpte min första Fauve 2006, Swinging Tails Baron De Lestac, hemma kallad Molle.
Har också två avkommor Grebbas Sigge, Sjögareds Jura (Sonja, är ute på foder).Vi har även en Grand och en Schipperke. Lägger mycket tid i skogen, och jakten med hund, är även drevprovsdomare sen ett par år tillbaka. Hoppas kunna bidra med något, och lära mer och prata mer om vår goa ras.

Suppleant
Jonas Markström
Skellefteå, Västerbotten
tel. 076-016 76 42
Mail: jakt.mat@gmail.com 


Västerbottning med sambo och två döttrar. Har en Griffon fauve samt en Basset Fauve ytterligare en Basset Fauve på ingång. Verksam som eftersöksjägare i jakt och trafik och är aktiv som viltspårdomare och instruktör hos jägarförbundet inom eftersök och hund.

Revisorer
Revisorerna väljs av årsmötet och har till uppgift att granska föreningens räkenskaper. Det är revisorns som har att föreslå huruvida klubbens styrelse skall beviljas ansvarsfrihet eller ej vid årsmötet.

Klubben har en ordinarie revisor och en revisorssuppleant. Dessa väljs på ett år åt gången.

Revisor

Revisorssuppleant
Ulrik Fauhlér
Lövnäsvägen 18
686 35 Sunne
Mobil:070-644 63 47
Tel: 0565-105 56

Valberedning
Valberedeningen arbetar på uppdrag av föregående årsmöte för att finna lämpliga kandidater till olika poster i styrelse samt revisorer.
Valberedningen tar tacksamt emot intresseanmälningar, tankar och idéer. Då vi är en klubb som är utspridd över landet innebär det att vi inte känner till varandra så bra och valberedningsarbetet blir i och med detta lite svårare.

Är du intresserad av att bidra genom att engagera dig i klubben? Det kan handla om att vilja bidra i styrelsearbete eller att på annat sätt bidra med någon eller några timmars engagemang per månad, så tveka inte att höra av dig. Som medlem kan du också höra av dig till oss för att bara höra dig för om vad det skulle innebära att engagera sig och vilka olika funktioner som behövs för att vi ska kunna utveckla klubben och vår verksamhet.

Sammankallande i valberedningen
Kurt Johansen
Särna
076-142 49 89
grebbas@live.se

Katarina Ecklein
076-186 46 00
k.ecklein@hotmail.com