Introduktion Drevprov 2017

Nu är det åter igen dags för Intro Drevprov som klubben startade år 2010. Det är alltså 7:e året i rad som denna aktivitet genomförs.
För att läsa mer om upplägget för aktiviteten kan ni klicka på “Introduktion Drevprov” här till vänster där vi beskriver aktiviteten och upplägget för dagen.

Vi har för avsikt att genomföra Intro Drev på tre orter i landet under denna jaktsäsong. Nedan presenteras orter och kontaktpersoner. I de fall datum är spikat är det skrivet. På andra orter är det inte riktigt klart än.
Hur som helst så vill vi att ni så snart som möjligt tar en första kontakt med den som är ansvarig på den ort där ni är intresserade av att vara med.
Det är viktigt för planeringen att snarast få vet om det finns något intresse bland er medlemmar och hur stort det är. Så slå en signal eller skicka ett mail så att ni etablerar kontakt direkt med arrangören!

Varmt välkomna till vårt uppskattade arrangemang!

Dalarnas län, Ludvika, Blötberget

Intro drev planeraas att genomföras helgen 11-12 november. Troligast lördag den 11:e.
Hör av er till Hans-Erik Bertilsson vid frågor och för att lämna en intresseanmälan. Ni når Hans-Erik på mail: hanserik.bertillson@telia.com eller via telefon 070-510 63 68

Hallands län/Småland, Vrå (5 mil öster om Halmstad)

Intro drev planeras att genomföras den 12 november. Hör av er till Jimmy Nilsson vid frågor och för att lämna intresseanmälan. Ni når Jimmy på mail jimmy.nilsson@nolato.com eller via telefon 076-635 73 43.

Småland, Sävsjö, Skepperstad

Intro Drev planeras att genomföras den 29 oktober. Hör av er till Fredric Zetterheim vid frågor och för att lämna intresseanmälan. Ni når Fredric på mail zetterheim@gmail.com eller via telefon 0045 24430193

Aktiviteten är kostnadsfri för alla medlemmar i klubben!

Hans-Erik Bertilsson
Jimmy Nilsson
Fredric Zetterheim