Fredric Zetterheim

Ordförande
Sävsjö, Småland
Tel: 0045 24430193
Mail: zetterheig[at]mail.com
Erfarenhet: Relativt ny i den organiserade hundvärlden men med stort intresse av att vara med och bidra och lära. Har haft flera hundar och är idag ägare till en Fauve, Guldbergets Fazett Bounty ur egen uppfödning.

Anna Wikingsson

Kassör och ordinarie ledamot
Älmhult, Småland
Mobil: 076-347 75 52
Mail: anna_wikingsson[at]hotmail.com
Erfarenhet: Har idag två fauvar, Bonzo (Buskarnas Björnbär) och Molle (Jägardrömmens Djungelvrål). Tycker det är roligt att träna hundarna och är sedan en tid tillbaka hjälpinstruktör på brukshundsklubben. Är intresserad av viltspår och utställning och jaktintresset har vaknat även om jakten med hundarna än så länge överlåts åt mannen i huset. Vill engagera mig i rasen och bidra samtidigt som det är ett tillfälle att lära sig mer, träffa andra fauveägare och sköta ekonomin vilket är roligt.

Hans-Erik Bertilsson

Sekreterare och ordinarie ledamot
Ludvika, Dalarna
Mail: hanserik.bertilsson[at]telia.com
Erfarenhet: Hundamatör!!
Har en Favuetik, Tikka som är född 2014. Hon är min och familjens första hund, vän och myskompis. Jag har jagat sedan 2010 och jakten är ett stort intresse som bara blev större i och med att jag skaffade hund. Jag är som sagt total amatör när det gäller hundar och framför allt jakt med hundar och har väl snart gjort alla fel man kan men jag lär mig allt eftersom. Jaktlust har vi bägge två! Mycket tid har lagts ner på viltspår och det har i sin tur lett till vi idag är av Svenska jägarförbundet godkända som eftersöksekipage och jobbar nu även åt NVR. Det ska bli roligt att jobba med styrelsen och en klubb som brinner för en otroligt härlig hundras.

Annelie Kling

Ordinarie ledamot
Braås, Småland
Tel: 0474-307 55
Mail: kennel.mylords[at]netatonce.net

Annethe Nilsson

Ordinarie ledamot
Hajom, Marks kommun
Västra Götalands län
0320-420 58
070-69 93 943
Mail: nordmarkenhunters[at]hotmail.com  
Erfarenhet: Jag har levt med hundar hela mitt liv. Växte upp med Collie gick sedan över till bruksraser. Tävlade i lydnad i många år. Senare tog jaktintresset över, var med maken och släppte hund och satt i timmar och lyssnade på drev. Tog jägarexamen och blev fast. Jagar med stövare, drever, tax och har nu skaffat Basset Fauve som vi inte en dag har ångrat. En underbar ras. Glad, tillgiven med en otrolig motor i sig. Nimrods Astrakan är fortfarande ung men visar redan goda tecken. Jag är viltspårsdomare under Västsvenska Taxklubben och sitter där som kassör. Har även en stor passion för hundutställning och tycker att det exteriöra är en viktig del i hundaveln

Yvonne Grankvist

Ordinarie ledamot
Eskilstuna, Södermanland
Mobil: 0768-555 225
Mail: ymg[at]hotmail.se
Erfarenhet:Bor med min man Pelle i Eskilstuna och vi har idag två fauvar, Barbro (Fallbacksogs Frejdis) och Kicke (Fallbacksskogs Fritjof). Vi har ytterligare tre hundar hemma, en Jämthund, en Gråhund och en tax/spanielkorsning.
Jag tog jägarexamen 2012 och jagar lite då och då, men det är min man Pelle som är mest i skogen och tar hand om bland annat viltspår och drevprover. När det kommer till utställning så blir det mesta jag som hamnar i utställningsringen.

Roger Svensson

Suppleant
Sturkö, Karlskrona
Blekinge Län
Mobil: 076-869 68 80
mail: ryamarkens[at]hotmail.com
Erfarenhet: Jag har alltid haft ett stort intresse för jakt. Köpte min första Fauve 2006, Swinging Tails Baron De Lestac, hemma kallad Molle.
Har också två avkommor Grebbas Sigge, Sjögareds Jura (Sonja, är ute på foder).Vi har även en Grand och en Schipperke. Lägger mycket tid i skogen, och jakten med hund, är även drevprovsdomare sen ett par år tillbaka. Hoppas kunna bidra med något, och lära mer och prata mer om vår goa ras.

Pernilla Fauhler

Suppleant
Sunne, Värmland
Mobil: 070-606 45 38
mail: p.fauhler[at]teamaxess.com
Erfarenhet: Jag är en glad och positiv människa som bor med min man Ulrik i Sunne, Värmland. Vi har utflugna barn och ägnar vår tid till jobb, vänner, jakt och hundarna, två Basset Fauve; SEJCH, SEVCH Elvira som kallas ”Chelsea” och hon är mamma till vår andra fauve SEJCH, SEVCH Pebbles-Flinta samt en jaktlabrador vid namn Games A´kleja. Sommartid är vi gärna ute på sjön, lägger en del viltspår, cyklar och tränar lydnad/rallylydnad.
Efter jaktsäsongen tar vi fram skidorna och åker både utför och på längden. Vi är båda engagerade i SBaK Mellan där vi deltar i att arrangera både utställningar och jaktmässa.

Revisorer

Revisor

Christina Forsgren
Svedje 772
86035 SÖRÅKER
073-8448994
info[at]forsgrenens.se

Revisorssuppleant
Ulrik Fauhlér
Lövnäsvägen 18
686 35 Sunne
Mobil:070-644 63 47
Tel: 0565-105 56

Revisorerna väljs av årsmötet och har till uppgift att granska föreningens räkenskaper. Det är revisorns som har att föreslå huruvida klubbens styrelse skall beviljas ansvarsfrihet eller ej vid årsmötet.

Klubben har en ordinarie revisor och en revisorssuppleant. Dessa väljs på ett år åt gången.

Valberedningen

Kurt Johansen

Sammankallande i valberedningen
Särna
076-142 49 89
grebbas[at]live.se

Katarina Ecklein

076-186 46 00
k.ecklein[at]hotmail.com

Per-Erik Pettersson

073-62 36 907
pelleaelg[at]hotmail.com

Valberedning
Valberedeningen arbetar på uppdrag av föregående årsmöte för att finna lämpliga kandidater till olika poster i styrelse samt revisorer.
Valberedningen tar tacksamt emot intresseanmälningar, tankar och idéer. Då vi är en klubb som är utspridd över landet innebär det att vi inte känner till varandra så bra och valberedningsarbetet blir i och med detta lite svårare.

Är du intresserad av att bidra genom att engagera dig i klubben? Det kan handla om att vilja bidra i styrelsearbete eller att på annat sätt bidra med någon eller några timmars engagemang per månad, så tveka inte att höra av dig. Som medlem kan du också höra av dig till oss för att bara höra dig för om vad det skulle innebära att engagera sig och vilka olika funktioner som behövs för att vi ska kunna utveckla klubben och vår verksamhet.

Webansvarig

Yvonne Grankvist
0768-555 225
ymg(at)hotmail.se